Hvor skal jeg hente rådene mine fra?

Det er mange ganger at man som mor havner i problemstillinger man ikke en gang kan forestille seg, men hvor skal man da hente råd? Det er jo absolutt slik at internett bugner over med råd om det ene og det andre, men hvilke råd er det som faktisk nytter? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Venner og familie

Noe vi anbefaler deg er å ha et par venner og kanskje din egen mor i bakhånd hvis det er noe du lurer på. Hvis du har venner som har eldre barn enn det du har, er det nesten sikkert at de har vært i samme situasjon som det du har. Derfor anbefaler vi deg og spørre dem om det du lurer på. Moren din kan også komme med gode råd om hvordan hun ville ha gjort det med deg, slik at du kan leve deg inn i situasjonen. Hun vil nok se på det på en litt mer gammeldags måte ettersom det nok er relativt lenge siden du selv var barn.

Medisinske råd

Når det kommer til å få råd til medisinske problemstillinger så er det alltid lurt å høre med en profesjonell. Du kan spørre på helsestasjonen eller du kan ta kontakt med fastlegen din. Noe vi anbefaler er å uansett å ikke google det du har problemer med, da vil du alltid ende opp i en ond spiral. Hvis du er gravid og lurer på forskjellige typer medisiner som er trygge, kan du prøve deg på Trygg Mamma Medisin. De har en utrolig god oversikt over hva som kan brukes og ikke. I tillegg vil de ha leger og andre som hjelper til med svar når behøves. De er også gode på å vurdere din enkelte situsjon!

Vi håper du får hjelp med det du trenger.