Uforutsette utgifter kan ramme alle

Alt blir stadig dyrere, og plutselig kan det dukke opp uforutsette utgifter. Noen ting kan utsettes, og man kan spare opp penger til å kjøpe ting. Men det er også enkelte ting som er absolutt nødvendige. Hva gjør du for eksempel, som mor, dersom vaskemaskinen går i stykker og du ikke har penger på kontoen til å kjøpe en ny? Du kan jo ikke gå tilbake til å vaske med vaskebrett og balje. Vaskemaskinen er jo kanskje husets viktigste maskin. Her kan det være lurt å ty til et forbrukslån.

Finn billigste forbrukslån

Et forbrukslån er selvsagt et lån, og pengene skal betales tilbake. Men når du låner penger, kan du kjøpe den nye vaskemaskinen her og nå, når du faktisk trenger den. Sjekk ut billigste forbrukslån for å finne de beste rentene og vilkårene. Legg deretter litt penger til side hver måned for å betale tilbake lånet. Det blir akkurat det samme som å spare opp penger før kjøp, men det er jo neppe aktuelt å spare til vaskemaskin i flere måneder, samtidig som familien går rundt med skitne klær.

Andre ganger et forbrukslån er nyttig

Et forbrukslån bør være en nødløsning, for det aller beste er å ha en buffer på sparekontoen. Men med markedets billigste forbrukslån får du i hvert fall gode vilkår dersom du trenger oppvaskmaskin, utstyr til barnas aktiviteter eller rett og slett penger til viktige reparasjoner i hjemmet. Kanskje bilen må på verksted og du er helt avhengig av bil i hverdagen. Fordelen med et forbrukslån er at du kan bruke pengene på akkurat det du trenger, uten at noen spør hva du skal bruke lånet til. Bare husk å legge en god plan for tilbakebetalingen.